Laatste Nieuwsgeplaatst op 16-12-2016

 

COMPLETE CD BOX

Eindelijk, de hele collectie van Piet Veerman in één box, gelimiteerd. 11 cd's incl. een 12e cd met single's en rarities.
Liedjes uit het verleden, van the Cats, solo en natuurlijk in duet.

Deze prachtige box is nu te koop via onderstaande link.
Speciaal voor de klanten van Palingsound.com ligt er bij de koop van een box een gratis single klaar, speciaal voor deze gelegenheid en ook gelimiteerd.


http://www.palingsound.com/nieuws/piet-veerman-complete-gelanceerd/


geplaatst op 16-08-2015

Hier 'n klein berichtje uit Volendam...hoe ik reil en zeil.

Allereerst nogmaals bedankt voor alle hartelijke welgemeende blijken van medeleven. Heeft me geraakt en mede hierdoor ging alles tijdens de herstelperiode vrij relaxed.
Het halfjaar zit er bijna op. Toen prof. Paul, die mij heeft geopereerd, mij vertelde dat ik rekening moest houden met een periode van 6 tot 7 maanden moest ik daar zelf inwendig wel om lachen..rijkelijk overdreven dacht ik. Ik moet nu echter toch erkennen dat hij wist waar hij over sprak. Dat ik op handen en voeten kruipend de trap op moest om boven eerst
uit te hijgen...dat had ik niet verwacht..nooit had ik dat verwacht, maar het was echt zo...te idioot voor woorden, maar het was waar. Ik zeg 'was' want dat ligt inmiddels weer min of meer achter me. Het gaat rustig aan met de conditie weer de goeie kant op. Ik heb mazzel gehad dat ik het soort cellen heb gehad die vrij passief waren en niet de neiging hadden om uit te zaaien en ergens anders te willen kijken. :-) 

In de medische wereld worden deze cellen plaveiselcellen genoemd, deze hebben een soort cohesie en klitten aan elkaar. Die cellen vonden het wel goed zo denk ik en dat gold ook voor de lymfekliertjes daar omheen. Ik ben blij dat ik via dokter Alberts prof.dr Paul heb mogen leren kennen, die mij met succes heeft geopereerd: alle verkeerde cellen konden verwijderd worden. Dat is mazzel en daar blijf ik hem dankbaar voor, mede namens mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Dus met mij gaat het voorlopig weer de goeie kant uit en dat moet ook wel. Een beetje conditie heb je wel nodig, want optredens van 1.30 tot 1.45 uur waren geen uitzonderingen. De bovenste kwab van mijn rechterlong is verwijderd via een sleeve lobectomie. Dan heb ik dus 160 % over, gedeeld door 2 is 80% per long, dus dat valt 100% mee..Nou, 100%, dan is er niks aan de hand, slim boekhouden :-)  zo voel ik dat.

Op 3 oktober staat nog altijd het eerste optreden gepland na mijn operatie. Samen met meerdere acts uit Nederland en België gaan we er een gezellige dag /avond van maken in
Deerlijk in België. (meer informatie volgt nog in de agenda).

Ik hoop dat ik via dit 'beperkte' berichtje wat vraagtekens bij jullie heb kunnen wegnemen.

Het ga jullie goed allemaal en misschien weer tot ziens 'somewhere sometime someplace.'

Love is all.

Neel en Pietgeplaatst op 22-03-2015

Hello..out there..

Ik wil jullie even iets zeggen...ik moet het even kwijt..

Samen met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen ben ik echt onder de indruk van zoveel mooie en bemoedigende reakties, zoveel blijken van betrokkenheid. 'N bijzondere ervaring die voelt als een warme douche.
Vandaar...Dank je wel! Dank je wel dat jullie er waren en dat jullie er zijn.
God zij dank behoor ik gelukkig tot de categorie patiënten die geen preventieve nabehandelingen behoeven, dus....I'm feelin' FREE!
....En we gaan weer verder met muziek...met een prachtig klein liedje...althans..dat vind ik zelf...

PIET
geplaatst op 16-03-2015

Na een verblijf van 12 nachten in Vumc is Piet gelukkig weer thuis. Het bovenste deel van zijn rechterlong is verwijderd en alle verdere uitslagen waren gelukkig goed, dus we zijn allemaal zeer blij en opgelucht.
Het was een zware en pijnlijke ingreep, dus de focus ligt de komende twee maanden vooral op herstel en voorkomen van infecties.

Piet had zijn medewerking echter al toezegd aan onderstaand goede doel en prachtige muziekavond. Hij doet natuurlijk zijn best, maar op dit moment verwacht hij niet genoeg hersteld te zijn om hier al aan mee te kunnen doen.
Zijn kleindochter MELL doet wel gewoon mee en zal met andere muzikanten samen spelen. Het wordt sowieso een prachtig spektakel en is ook nog voor een heel mooi doel. Ik zou daarom iedereen willen aanraden om hierbij te zijn, het wordt bijzonder!. Ik zal de link ook nog even in de agenda zetten. Be there!

2015-04-25+26 - Poster PX - The Next Generation - JPG

geplaatst op 26-02-2015

Piet Veerman is in afwachting van een operatie aan zijn luchtwegen.
I.v.m. de tijdsduur van de herstelperiode, die qua lengte kan variëren, heeft Piet een rustperiode ingelast om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

'Feelin' young, feelin' strong!
I'll let you know when I'll be on the road again!'

                   'God bless you all'
                       
                      Piet Veerman


geplaatst op 24-12-2014


Wij wensen iedereen 'n Sfeervol en Gezegend kerstfeest
                          en een
Gelukkig, Voorspoedig en Gezond 2015.

Love,

Neel en Piet VeermanThe Day The Music Died

 

geplaatst op 12-05-2014


 

Piet Veerman (The Cats) heeft bekend gemaakt op te gaan treden bij een bijzonder, nieuw evenement The Day The Music Died in Ahoy op zondag 31 augustus 2014. Op die dag is het veertig jaar geleden dat Nederlands’ populairste zeezender Veronica gedwongen werd te stoppen. The Day The Music Died gaat terug naar die tijd met een avondvullend programma gepresenteerd als een live radioshow van weleer in een spectaculaire show helemaal van nu! Peter Koelewijn, Dave Berry, Piet Veerman, Jeff Christie, George Baker, Colin Blunstone, BZN 66, Steve Ellis’ Love Affair, The Shoes, George McCrae en Rob de Nijs zijn de eerste namen voor The Day The Music Died 2014.
 
The Day The Music Died biedt een ruim 3 uur durend programma op zondagavond vanaf 18.00 uur. Een spectaculaire show waarbij live acts uit die tijd worden aangekondigd door en afgewisseld met radio- en filmbeelden die herinneren aan een de fameuze radioperiode van 1960 tot 1974. De bezoeker maakt een trip down memory lane, maar wel swingend op live acts die nog steeds fantastische optredens verzorgen in de hele wereld. Deze line up, in deze setting is uniek!
 
The Day The Music Died 2014   
Zondag 31 augustus 2014 - Ahoy Rotterdam
Aanvang 18.00 uur, zaal open vanaf 16.00 uur
Kaarten vanaf  € 39,50 excl. Servicekosten en verkrijgbaar via www.thedaythemusicdied.nl,  www.seetickets.nl of telefonische op 0900-1353

geplaatst op 03-03-2014


CATS 50 JAAR!
 
Vijftig jaar geleden werd een van de succesvolste
Nederlandse bands aller tijden opgericht: THE
CATS. Met hun sterke meerstemmige vocalen
scoorden ze maar liefst 40 hits in Nederland.
Maar ook in het buitenland waren The Cats zeer
succesvol. Nummers als Marian, Lea, One Way
Wind, Rock & Roll, Where Have I Been Wrong
en Be My Day zijn absolute popklassiekers en de
pijlers onder de Volendamse Palingsound.
18 april verschijnen er twee unieke producten
van The Cats. In samen werking met ‘Cats’ Piet
Veerman en Arnold Muhren is een Collected
samengesteld. Cats Collected is een luxe
uitgevoerde 3cd box met daarin alle hits, niet
eerder uitgebrachte tracks, speciale uitvoeringen,
én een uitgebreid booklet met exclusieve foto’s
en biografie geschreven door Cats-fans Johan
Tol en Michel Veerman.
Speciaal voor Collected heeft Piet Veerman
samen met zijn talentvolle kleindochter Mell
een nieuwe versie van Lovin Arms opgenomen.
Veerman geeft hiermee symbolisch het Catsstokje
door.
Daarnaast verschijnt er voor het eerst een box
met daarin alle originele albums (incl. Christmas
With The Cats) in hun oorspronkelijke artwork.
Naast de 17 originele albums bevat deze box een
‘rarities’ cd, die eenmalig wordt uitgebracht als
genummerde limited edition. Oplage 1000 stuks
(op=op).
In PX te Volendam vindt eind april (19/20/21)
een speciaal Cats-weekend plaats.
 
 
geplaatst op 20 december 2013
                                         50 JAAR CATSMUZIEK

Van hier en nu naar 50 jaar geleden..1964..het jaar waarin the Cats officieel zijn begonnen. In +/- 1960 kwamen we bij elkaar met zijn vieren. Er volgde een lange en leuke repetitieperiode waarbij we voornamelijk gericht waren op de samenzang. Wat volgde was een reeks talentenjachten om reakties van het publiek te peilen. Waren we goed bezig? Zaten we op de goede weg? De rest is history.

Ongeveer 23 jaar later was het vuur gedoofd. In 1985 werd het boek definitief gesloten. In 2006, 21 jaar later, via een liedje van John Ewbank "THE BEST YEARS OF MY LIFE", was er gelukkig een laatste groet, een laatste afscheid en een laatste dankjewel voor alle steun en alle support gedurende alle jaren. Daar waren we achteraf gelukkig mee.

Terug naar hier en nu.
Tijdens de Paasdagen van komend jaar staat the tribute to the Cats band met enige optredens stil bij deze feiten. Daarbij is er ook sprake van gastoptredens van collega`s die ook  Catsmuziek ten gehore brengen. Om misverstanden te voorkomen wil ik wel nog gezegd hebben dat de aanwezigheid van Catsleden daarbij geen vanzelfsprekendheid is.

Verder wil ik bij deze, ook namens mijn vrouw Neel, onze kinderen en kleinkinderen, iedereen een Vredig en Gezegend kerstfeest wensen en voor het nieuwe jaar veel Geluk, een Goede Gezondheid en veel Plezier.

 Pietgeplaatst op 12 november 2012.

Voor iedereen die op zoek is naar materiaal van Piet Veerman; bij het kopje 'links' staat  een link naar de website van de palingsound. Hier zijn o.a. allerlei produkten te bestellen van Piet Veerman. En er staat ook een link bij naar site van de kleindochter van Piet. Hier zijn filmpjes te bekijken die op youtube staan, waarop ze ook samen zingt met Piet.geplaatst op 11 november 2012geplaatst op 27 juni 2012

Concert des Levens

Zaterdag 14 juli 2012 wordt er in de PX te Volendam een benefietconcert gehouden voor en met Aletta Tol, zangeres van de band Get Back Live. Ze heeft een tumor in de lymfe van haar linkerlong, die onderdrukt wordt met chemokuren. Nu is er in Duitsland een behandelmethode met warmtebestraling die de andere organen niet aantast, in tegenstelling tot de reguliere chemobehandeling. Hier zijn goede resultaten mee behaald, maar dit  wordt niet vergoed door de verzekering. Dit kost uiteraard klauwen met geld, maar waar hoop is, is leven. Op een gezellig samenzijn stelde een collega van de Mon Amourband  voor om een benefiet te houden voor Aletta. Piet stemde hier gelijk mee in en zegde zijn medewerking van harte toe en al snel kwamen er spontaan meer aanmeldingen. Ze hebben een hele mooie bijzondere avond in elkaar gezet met medewerking van Lenny Guyt, Almost Famous, Melanie Jonk, Piet Veerman, Toek, Simon Stein en natuurlijk de band van Aletta.. Get Back Live. Komt allen naar deze bijzondere en gezellige muziekavond en geef Aletta hiermee de kans op een langer leven. Get back live for life! Meer info op  http://www.pxvolendam.nl/index2.html


geplaatst op 18 maart 2012
Op vrijdag 27 april 2012 staat er een hele bijzondere avond op het program van de Bühne (AMVO) te Volendam. Piet zal dan buiten zijn gebruikelijke repertoire óók akoestisch een aantal nummers van zijn eigen favoriete artiesten  ten gehore brengen, met medewerking van een aantal enthousiaste muzikale collega`s waaronder zijn kleindochter Melanie Jonk. Gezellig zitten, luisteren en genieten in de Bühne dus! De voorbereidingen zijn al in volle gang en ik ben ervan overtuigd dat het voor de liefhebber een avond wordt om nooit te vergeten! Kosten zijn € 37.50 p.p. Er is een mogelijkheid om zitplaatsen per ploeg te reserveren. Voor meer info graag bellen naar de AMVO Volendam; 0299-363323.

geplaatst op 14 januari 2012
Organisator en liefhebber van de muziek van Piet, Josine Dielissen, heeft op 21 april 2012 een bijzondere avond georganiseerd in het Pullman hotel Cogagne te Eindhoven. Het belooft een hele gezellige avond te worden m.m.v. Piet Veerman, the Telstars en Victor. Kosten zijn € 99.50 p.p. inclusief uitgerserveerd diner (dus geen buffet) en drankjes. Genieten dus! Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Josine Dielissen, zie verdere gegevens in de agenda.
Geplaatst op 13 november 2011
Hotel Volendam


Opnieuw genieten geblazen, Piet Veerman live in Hotel Volendam. Met een voor programma van Almost Famous en Melanie Jonk (Kleindochter van Piet Veerman), werd het weer een avond om nooit te vergeten. Oude hits en solo hits kwamen aan bod. Niet alleen was het feest in Hotel Volendam maar ook een beetje onder The Cats fans, de cd/dvd Trying To Explain Cats Only kwam afgelopen vrijdag binnen op 19 in de album top 100. Het album is te koop op www.palingsound.com
Geplaatst op 10 november 2011
Vrijdag 4 november was het zover, Trying To Explain / Cats Only werd gepresenteerd in Cafe Lennons op de dijk. Piet Veerman overhandigde het eerste exemplaaraan Joke Jongbloed en Klaas Leyen. Joke Jongbloed haar man was mede verantwoordelijk, samen met Klaas Leyen,  voor de prachtige sound die The Cats met zich mee bracht. Het werd een mooie maar ook emotionele aangelegenheid in Cafe Lennons dat voor één keer Cafe Cats heten. Het werd nog laat en gezellig.
De cd/dvd is te koop op www.palingsound.com


Geplaatst op 1 oktober 2011
Bijna is het zover, de dvd/cd Trying To Explain / Cats Only is bijna uit. Een cd die de veelzijdigheid van The Cats laat zien. Liedjes van The Cats zelf. Na Cats 100 en Those Were The Days zit er wederom een nieuwe hit aan te komen. De dvd/cd is samengesteld door Piet Veerman, Johan Tol en Michel Veerman. Dit unieke product is te bestellen bij www.palingsound.com Bestel dus gauw de dvd/cd box en krijg een gelimiteerde Cats cd single gratis bij je bestelling. release data 11 november.

Geplaatst op 31 augustus 2011
In een zeer gezellige Salentijn te Nijkerk werd 31 augustus tv 192 gelanceerd. Niemand minder dan Rob De Nijs en de Heer Renkema, hebben het startschot gegeven om tv 192 te lanceren. Vele prominenten artiesten waren aanwezig waarondeer Piet Veerman. Voor de iets oudere onder ons een perfecte zender die de muziek uit de gouden jaren opnieuw laat beleven. Ook is er ruimte gemaakt voor de nieuwe lichting, artiesten als Amy Mc Donald komen ook aan bod. Tv 192 heeft een landelijke dekking. Informeer bij ziggo.

 
Piet was van de partij op het zomerparkfestival 2011. Hier een link naar een kort verslag van die dag. http://www.youtube.com/watch?v=GyDRqHlgNK0

Voor de 35ste keer werd het jaarlijks terugkerend zomerparkfestival gehouden in Venlo en Piet was erbij. Ruim 16.000 mensen waren op het evenement afgekomen. De sfeer was erg gemoedelijk en de weergoden hebben hun best gedaan. Alleen bij het allerlaatste nummer vielen er tranen uit de lucht..toepasselijker kan het eigenlijk niet. Piet hoopt dat iedereen net zo heeft genoten als hijzelf.  Hulde aan de organisatie en aan alle bezoekers..wat een prachtig feest!
Geplaatst op 7 juli 2011
 • Vandaag was de release van het boek 'Volendam song-en stripboek' van Frans van der Beek en Charles van den Broek. De Palingsound in woord en beeld. Een heel leuk boekje over de Volendamse muziek, met als toegevoegde waarde songteksten in een stripverhaal gevangen, echt heel erg leuk gedaan en het leest heel makkelijk. Als je begint wil je het gewoonweg in een keer uitlezen. Piet kreeg het eerste exemplaar uitgereikt en SBS was erbij. Een klein fragment was te zien in de late editie van shownieuws van 7 juli. Als dank kreeg hij,  uit handen van en van de hand van  Charles van den Broek, een prachtig schilderij en dito ingelijste strip van 'Sailing Home' kado.
 
Geplaatst op 13 maart
 • 11 maart is Piet Veerman te gast geweest in een uitzending van tv Max. De uitzending staat in teken van de top 40 naar aanleiding van de cd box The Dutch Invasion. Piet vertelde over Where Have I Been Wrong en het grote succes in Duitsland. Het werd 1 april uitgezonden. Presentatie was in handen van Ad Bouman. http://www.beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1089685-dutch-invasion-top-40-deel-2. Piet is te zien in de 26ste minuut van de uitzending.
 •  
 • Geplaatst op 19 februari
 • 19 maart as. is het zover het optreden van Piet Veerman en de Cats Aglow band. Als support act zal Melanie Jonk een prachtig optreden geven. Kaarten zijn te koop bij De  Harmonie in Ooster Blokker.
www.de-harmonie.com
Geplaatst op 28 december
 • 18 december 2010, Bar Dancing De Harmonie te Blokker.
  Door de diverse afzeggingen en de onvoorspelbare weersverwachtingen is er besloten door de organisatie om het optreden van Piet Veerman samen met The Cats Aglow band te annuleren.
 • Zaterdagmiddag werd ik gebeld door mijn boekingskantoor met de mededeling dat de avond was geannuleerd door Dancing De Harmonie. Ik heb daarop contact opgenomen met de eigenaar in Oosterblokker, maar de heer Sonneveld bleef bij het ingenomen standpunt waarbij hij alle plussen en minnen op een rijtje had gezet. Op mijn verzoek heeft hij Radio Noord Holland gevraagd het bericht uit te zenden, hetgeen een aantal malen is gebeurd.
 • Tevens heeft hij de annulering op zijn site gezet. Domme pech daarbij was dat onze site vanaf 17 december een aantal dagen uit de lucht was ivm werkzaamheden door beheerder studio web.nl. Tegen iedereen die op die avond van 18 december ondanks de weersomstandigheden voor niets naar Ooster Blokker zijn gegaan kan ik alleen maar zeggen dat ik alles heb gedaan wat in de resterende korte tijd mogelijk was. Mede namens The Cats Aglow Band en mijn kleindochter Melanie onze excuses voor het ongemak.
  Wij hadden er zin in en waren er klaar voor, sorry.
  Het concert is verplaatst naar zaterdag 19 maart 2011.
             Piet Veerman
Geplaatst op 16 november
Opnieuw twee prachtige avonden in Hotel Volendam.
 • Zoals inmiddels de gewoonte is geworden trad Piet Veerman op 12 en 13 november weer op in Hotel Volendam. Opnieuw een sensatie om de meester weer te zien optreden, dat bewees de grote aandacht en opkomst van de fans maar weer. Van Lea naar If You Give Me Your Heart en alles wat daar maar tussen zit bracht de Godfather van The Palingsound op beide avonden. Ook Melanie Jonk en Sebastian Mol waren lekker op dreef. Zij brachten een prachtig voorprogramma. Het was een groot succes. Ook een pluim naar de fans, jullie waren weer fantastisch.
Geplaatst op 11 oktober 2010
 • Nu de laatste versie van Hollands Glorie van Piet Veerman te koop!

Kijk op www.palingsound.com
Release data september 2010
Geplaatst op 7 oktober 2010
 • Fenominaal, de eerste officiële Palingsound dag. Met een uitgebreid dag programma voerde Volendams Event haar eerste officiële Palingsound dag in. Met als sluitstuk een optreden van de godfather van de Palingsound. Een supersfeer bracht het optreden met zich mee. Piet Veerman in een echt theater jasje. Canta Libre, Heaven Stood Still, Goin' Home en If You Give Me Your Heart waren oa de liedjes die voorbij kwamen. Bijzonder was de meet and greet met Piet na afloop. Piet die zoals gewoonlijk even de tijd nam voor de gekomen fans. Volendam Events heeft inmiddels besloten volgend jaar wederom de dag te organiseren in De Jozef.
Geplaatst op 21 september 2010
 • Op 3 oktober as. vindt de eerste officiële Palingsound dag plaats, dit wordt georganiseerd door Volendam Events. Koffie en gebak bij ontvangst, , boottocht, Palingsoundpuzzel tocht, Lunch, kroegentocht en last but not least een heerlijk smulbuffet incl optreden van Piet Veerman. De organisatie hoopt er een jaarlijks terugkomend item van te maken. Kosten 75,00
Aanvang 10.30 uur in De Jozef
 • LET OP! Voor de mensen die over dag geen tijd hebben maar wel graag Piet Veerman willen zien heeft de organisatie een alternatief bedacht. Voor de prijs van 35,00 kan je het optreden bijwonen incl. smul buffet om 18.00 uur. Piet Veerman zal om 21.00 uur arriveren.
Aanvang 17.00 uur in De Jozef
Meer info;  Volendam Events. Tel 0299-323217
Geplaatst 13 juli 2010
 • Nu in de nieuwe 1 Way Wind een prachtige repertage van het optreden van Piet Veerman samen met Melanie Jonk op 7 maart jl.
Voor meer info; j.tol11@kpnplanet.nl
Geplaatst op 2 juni 2010
Bedrijven en fans van de palingsound opgelet!
 • Voor het eerste wordt er op Volendam een officiële Palingsound dag gehouden. Dit met een uitgebreid programma dat de gehele dag teken staat van de beroemde sound die eind jaren 60 in het leven werd geroepen door Willem Van Kooten alias Joost De Draaier. Een dag om nooit meer te vergeten met een prachtige puzzeltocht door de nostalgische straatjes van Volendam.
 • Dit allemaal gecombineerd met koffie bij het ontvangst, lunch en tot slot een heerlijk smulbuffet in het St. Jozef gebouw waar het voor vele artiesten allemaal begon.
Het einde van de dag zal in teken staan van een optreden van de Godfather van de Palingsound, Piet Veerman.
WEES ERBIJ, 3 OKTOBER 2010, VOOR MEER INFORMATIE; INFO@VOLENDAMEVENTS.COM
Geplaatst op 25 april 2010
 • Ook Piet Veerman was aanwezig in het Cats weekend dat werd georganiseerd door de Lokale Omroep Volendam Edam. Samen met Piet werden oude verhalen opgehaald uit de vroegere Cats periode. Het werd een unieke middag mede doordat alle Cats zongen. Aansluitend werd de top 45 uitgezonden met als nummer 1 'Lea '.
Geplaatst op 22 maart 2010
 • Het nu al legendarische concert dat Piet in De Jozef jl. heeft gegeven is Nederland niet ontgaan. Niet alleen werd het genoemd bij sbs 6 Shownieuws, regioned van RTV N-H en 'De Wereld Draait Door''  maar ook weekblad Privé schonk deze week aandacht aan Melanie en Piet.
Geplaatst op 9 maart 2010
 • Daar was dan het moment waar alle bezoekers van De Jozef op 7 maart naar toe hebben geleefd. Met een prachtige diashow tijdens de inloop van de middag begon een legendarische gebeurtenis. Iedereen in de zaal was in top vorm, iedereen had zin in een muziek middag die voorgoed in de boeken zou gaan. En wat iedereen wou gebeurde. Een prachtig optreden van Melanie Jonk en Sebastian Mol begon omstreeks de klok van 15.30 uur.
 
 • De stilte die al eerder aangekondigd was door presentator Nico Sier (Waffel) was aangekomen bij het publiek. Een muziek middag in een theater jasje. Na een half uurtje Melanie en sebastian kwam de meester zelf. Piet begon met '' Follow Me'' en zette en reeks sublieme rustige liedjes voort. Midden in het programma werd het akoestische gedeelte voorgeschoteld. En zoals Sebastian Mol al zei '' het is nog nooit zo stil geweest in De Jozef''. Verbijsterd en emotioneel reageerde een bomvolle Jozef die getuige waren van 4 akoestische liedjes. '' Help Me'', ''Lovng Arms'', Trying To Explain'' en ''Why Me Lord''. adembenemend! De set die volgde werd evenens zeer verassend. Piet haalde speciaal voor deze gelegenheid niet alleen ''Follow Me'' uit de kast maar ook ''Rolling On a River''. Een prachtige middag waar Volendam nog lang over na zal praten.
Geplaatst op 6 februari 2010
 • Wist u dat, het album 'Mi Vida' een hele tijd in zuid Amerika te koop was. Onlangs kwamen er berichten binnen van mensen uit Spanje die dat bevestigde. Er zijn zelfs mensen geweest uit Zuid Amerika die Piet complimenteerde voor zijn Spaans - Mexicaanse taalgebruik. Inmiddels zijn op de 3 cd box Hollands Sterren wederom een aantal van zijn Spaanse songs te horen.
Geplaatst op 24 november 2009
 • Benefiet concert was een succes voor Hope & Dreams. Het was afgelopen zondag 22 november een prachtig feest in Eetcafe De Buren in Witharen. Ook Piet Veerman draagde zijn steentje bij voor dit belangrtijke doel van Hope & Dreams. Samen met al de andere artiesten werd het een gedenkwaardige dag. De opbrengst was 5750,00.
Onder op de foto; Piet Veerman en Henk Wijngaard.

Geplaatst op 15 november 2009
 • Opnieuw is er weer een fantastische cd box op de markt gezet door CNR. De box geeft een mooi overzicht over de jaren van Back To You, Dreams To Remember en Mi Vida. Daarnaast natuurlijk ook nog enkele andere hits. De cd box bevat drie cd's. Meer info; www.palingsound.com

Geplaatst op 14 november 2009
 • Ook dit jaar is de november maand een beetje Piet Veerman maand in Hotel Volendam. Net als vorige jaren zijn de avonden compleet uitverkocht. Enthousiaste fans uit Italë, België en Duitsland bezochten de inmiddels beroemde avond. Met hits uit zijn Cats periode,  oa. '' Save The Last Dance'', ''One Way Wind'', ''Lea en Were Have I Been Wrong''  en een scala solo hits waaronder ''Sailin' Home'' in de finale van de avond, werd het  wederom en geslaagde avond. Fans bedankt!

Geplaatst op 14 november 2009
 • Love Akerstiek is een vervolg van Love Akoestiek. Jonge bandjes uit Volendam tonen hier hun kunnen op een fantastische wijze. Voor de Kerst editie is er een verzoek gedaan aan Piet Veerman om tijdens deze bijzondere uitzending mee te werken. Als Godfather van de Palingsound zingt hij een duet met kleindochter Melanie en tot slot Silent Night. Een zeer bijzondere gebeurtenis. Piet hoefde niet lang na te denken over de beslissing om deel te nemen, hij vond het prachtig om tussen al het jonge aanstormende talent te staan. Uitzendingen zullen plaats vinden op Love tv tijdens de kerstdagen.

Geplaatst op 25 oktober 2009
 • Sinds drie jaar is Piet Veerman weer terug in De Jozef te Volendam. Op 7 maart 2010 zal Piet een mini concert geven (extra lang). Met een prachtig verzorgde lichtshow zal Piet bijzondere Cats en solo liedjes laten horen. Buiten de DJ zal ook kleindochter Melanie Jonk optreden. Het wordt een bijzondere middag op 7 maart in De Jozef. Vanaf november zijn er zitplaatsen te reserveren. Meer info volgt.
Geplaatst op 29 augustus 2009
 • Door omstandigheden treed ik wat later op dan men van mij gewend is in de Volharding Noord Scharwoude. De tijd is 22.00 uur.
             Piet Veerman
Geplaatst op 18 augustus 2009
 • Opnieuw een nieuwe plaat voor The Pietels. The Pietels die bekend staan als de look a likes van Piet Veerman, hebben na drie jaar weer een nieuwe plaat. The Pietels In The Sky. Piet Veerman zelf is razend enthousiast ''een unieke clip, dit is veel meer dan een gewoon liedje'' aldus Piet. Kijk op www.depietels.nl voor de clip.
Onder een foto uit het archief, Piet in 2004 op de bühne met De Pietels.      

Geplaatst op 28 juni 2009
 • Het is duidelijk dat het optreden in Oirschot voor herhaling vatbaar is. Ook Piet zelf was zeer enthousiast over het optreden. Met liedjes als o.a. Beyond All Time hadden alle gekomen fans weer een prachtige avond. Een echt theater sfeertje.
Geplaatst op 19 maart 2009
 • De vernieuwde 1 Way Wind the magazine is nu uit, met een verslag van het boek The Story Off.... Kijk op www.palingsound.com
Geplaatst op 5 oktober 2008
 • Net als Hotel Volendam was het optreden in de Heineken Music Hall afgelopen vrijdag avond fantastisch. Piet vertegenwoordigde niet alleen zijn eigen persoontje die avond maar ook The Cats, die mogen worden gezien als één van de grootste bands uit de Nederpop geschiedenis. Piet Veerman zijn bijdrage was een prachtige medley. Piet kreeg een prachtige aankondiging. •  
Geplaatst op 5 juni 2008
 • 1 Juni was het zover, een cd presentatie van Huub Adraens, en optredens van Imca Marina en Piet Veerman. En gezellig was het in Maastricht. Met een plein vol enthousiaste fans ging Piet weer eens lekker terug naar het verleden en bleef ook nog even in het heden. Het werd één groot feest. Onder en aantal foto's.
Foto's zijn genomen door Jan Pillaerds. 
Geplaatst op 19 maart 2008
 • Woensdag 19 maart zal weer een gedenkwaardige dag worden in de boeken van Piet Veerman, want men krijgt niet elke dag een tulp die naar jou vernoemd is. Vanmiddag was het dan zover, rond de klok van 15.00 uur onthulde Piet zijn tulp in het bijzijn van een aantal genodigden en pers, en dat op het zeer toepasselijke Paviljoen van Jan Smit Bokkum.


Geplaatst op 17 maart 2008
 • Piet Veerman bezocht ook The Cats fandag in Sporthal De Opperdam. Hier enkele foto's van het bezoek en de uitreiking van de dvd Cats in Indonesië.

 • Het enthousiaste publiek die The Cats toejuichen. Uit vele hoeken van Europa waren de fans gekomen, het was een succes.